Welkom als nieuwe klimaatdetective of als geïnteresseerde

Belgische teams schrijven zich hier in voor Climate Detectives (niet op de internationale site van ESA)

Ten laatste half november kan je officieel inschrijven als deelnemend team, met een concreet projectvoorstel (kijk naar de projectkalender op onze Climate Detectives pagina voor de exacte datum). Dat kan via een inschrijfformulier, te downloaden op deze pagina als je verder naar onder scrolt.

Maar voordien kan je je klas ook vrijblijvend al aanmelden als ‘geïnteresseerd’. Je komt dan op onze lijst van mogelijke deelnemers, en we houden je op de hoogte als er nieuws is over dit project. Je kan dan met je team beginnen nadenken over jullie eigen klimaatprojectje, en je kan met alle vragen bij ons terecht.

ESERO Belgium volgt de Belgische deelnemers en geïnteresseerden op, en is er om je te helpen waar nodig. Mocht je vragen hebben waarop je geen antwoord vindt in de aangeboden informatie, aarzel dan niet om ons te contacteren per email of telefoon. De vragen die relevant zijn voor andere deelnemers worden op onze pagina “Schoolproject Klimaat Detective” gepubliceerd samen met ons antwoord.

KLIMAATDETECTIVES - Vrijblijvend inschrijven als geïnteresseerd team (alleen voor leerkrachten, geen deadline)

(Formele inschrijving voor deelname aan het project? scroll verder naar onder op deze pagina)

Welke leeftijd hebben je leerlingen? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Mag uw email adres opgenomen worden in de ESERO emaillijst waarmee we ESERO activiteiten aankondigen? *
Wanneer zou je eventueel deelnemen aan Climate detectives? *


KLIMAATDETECTIVES – Officieel inschrijven als deelnemend team

Om formeel in te schrijven voor Cliamte Detectives ga je je team voorstellen en het onderzoek dat jullie gaan uitvoeren. Na deze inschrijving zal ESERO Belgium feedback geven aan de begeleidende leerkracht, en afspreken in verband met een feedbackgesprek met een beroepswetenschapper in het thema van je onderzoek.

Klaar om in te schrijven? Download het onderstaande formulier (MS WORD versie), en stuur het ingevuld formulier naar esero@armandpien.be.